GAZİANTEP / NİZİP - İŞMONT HALİL-MEZİYET BİLDİRİCİ ORTAOKULU

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında okulumuzda yapılacak söz varlığını  zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanınması kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması buna bağlı olarak dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanıyor bunun yanında ailelerimiz bu konuda bilinçlendiriliyor.

Ara

Emeği geçen öğretmenlerimizin ellerine sağlık..

Çatışma Çözme Yöntemleri

Ara

#benokuyorumgaziantepokuyor projesi kapsamında okulumuzun kitap okuma saatinden görüntüler

Ara

Geleneksel olarak düzenlediğimiz sınıflar arası bilgi yarışmasından satır başları:

1- 5. Sınıflarda şampiyon olan takım Mehmet Emin Sivritaş rehberligindeki 5/A olmuştur. Şampiyonluğu doyasıya kutlayan sınıf hatıra fotoğrafları çekmişlerdir. Mehmet Emin hoca şampiyonluğu ile ilgili duygularını şöyle ifade etmiştir : " Rakiplerimiz bizi çok zorladı. Başabaş geçen mücadelede diğer sınıfları geride bıraktığımız icin mutluyuz. Anın tadını çıkarıyoruz."

2- Okul tarihinin en çekişmeli yarışması 6. Sınıflar arasında oldu. 18 soruda eşitliği bozamayan 6/C ve 6/D yarışmayı uzatmalara götürdü. İki ekip uzatmalarda da muhteşem bir performans göstererek son soruya kadar başabaş geldi. 25. soruyu doğru yaparak şampiyonluğa ulaşan ekip Esma Erdem 'in öğrencileri olan 6/C sınıfı oldu. Esma Erdem bu muhteşem mücadele için; " Herşey inanılmazdı. Ekibim müthiş bir iş çıkardı. Bu başarı onların eseridir. Bu mutluluk anlatılamaz ancak yaşanır"

6/D sınıfı mücadelesi ile gönüllerin şampiyonu olmuştur.

3- 7.Sınıfların yarışması büyük bir mücadeleye sahne oldu. Rakiplerini tek bir soru farkla ve tüm soruları dogru yaparak zafere ulaşan sınıf Mehmet Durmuş yönetimindeki 7/C sınıfı oldu. Mehmet Durmuş: " Bekledigim gibi bir yarışma oldu. Süprize ve sansa yer vermedik. En önemli kozumuz olan Ali Osman'a güvendik ve başardık. Mutluyuz."

4- 8.Siniflar arasında büyük bir mücadele beklerken 8/A sınıfı yarışmayı domine etti ve rahat bir şampiyonluk ilan etti. Sınıf öğretmeni Melis Değirmenci, bu muhteşem galibiyeti göremese de uzaktan bir bağlantı gerçekleştirdik. Melis Hoca: " Bu şampiyonluğu sizin yanınızda kutlamak isterdim. Kalbim sizinle birlikteydi. Beni gururlandiracaginizdan %100 emindim."

Yarışmada kazanan bütün ekipleri kutlarız.  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuzda mevlid i nebi haftasından görüntüler.

Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.

Eyl

Hafta sonu DYK kurslarımız yoğun bir katılım ile devam ediyor. Öğrencilerin yoğun katılımı öğretmenlerimizi son derece mutlu etmiştir. Başarı için öğrencilerin devamının zorunlu olduğu öğretmenlerimiz tarafından vurgulanmıştır. Test tekrar ve soru çözümleri öğrencileri sınavlara hazır hale getirecektir.

Ağu

2022-2023 Egitim Öğretim Dönemi için okulumuzu hazırlama çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Okulu boyama işlemi bittikten sonra kapı kollari yenilenmiş kırıklar tamir edilmiştir. Son olarak okulumuzun idarecileri Bayram Akdemir, Fatih Bozdoğan ve Dursun Ali Güneş, Sınıf öğretmenimiz Mehmet Yildiz ve Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Uğur Sürel baştan aşağı okulu yıkamış ve temiz hale getirmişlerdir.

Fedakarlık yapan, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı.

Huzurlu ve Güvenli Okul Projesi Videosu

Mrt

Gaziantep İlinde düzenlenen Karate Şampiyonasında okulumuz 6/C sınıfı öğrencilerinden Safiye Çakır kendi kategorisinde il üçüncüsü olmuştur. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

GAZİANTEP VALİLİĞİ

İŞMONT HALİL MEZİYET BİLDİRİCİ ORTAOKULU PROJE KOMİSYONU