GAZİANTEP / NİZİP - İŞMONT HALİL-MEZİYET BİLDİRİCİ ORTAOKULU

03425122023
ATATÜRK MAH. HALİL BİLDİRİCİ SK. NO 2 İÇ KAPI NO 1 NİZİP / GAZİANTEP
Vizyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgiyle kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Misyon
“Eğitimde KALİTEYE Doğru” parolasıyla öğrenci ve veli memnuniyeti oluşturmadaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, modern alt yapısı ve öğrenci merkezli eğitim uygulamaları ile Ülkemizde ve dünyada isim yapmış eğitim kurumlarından biri olmak. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Doğalgaz Kalorifer
Ulaşım
Nizip ilçesi, Gaziantep-Şanlıurfa yolu E-90 karayolu üzerinde bulunmaktadır. Ayrıca Gaziantep- Nusaybin demiryolu ilçemizden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Gaziantep ilinin en büyük ilçesidir. Nizip ilçesinde tarım ve tarıma dayalı sanayi oldukça gelişmiştir. İklim olarak karasal iklim görülür. Antep fıstığı ve Zeytin bahçeleri yaygındır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Nizip İlçe Merkezinde olup, Gaziantep İlçe Merkezine 40 Km uzaklıktadır.